VI FÅR BYGGET ATT SNURRA
Loading...

Din varukorg är tom.

{{item.Brand != '' && item.Brand + ' ' || ''}}{{item.Name}}
{{item.PriceItem.SpecialPriceDate}} Ord.pris
Art.nr {{item.Sku}} Lagervara Beställningsvara
Stäng
  • Öppettider
  • Lånesläp*
  • Fri byggrådgivning
  • Noga utvalda artiklar

Rithjälp

Rithjälp

Vi erbjuder hjälp med ritning av kök, badrum m.m.

Planera, rita och bygga kök – vi hjälper dig på vägen! Med lång erfarenhet av att designa och rita kök är vi väl medvetna om de utmaningar och möjligheter man kan stöta på under resans gång. Vi hjälper dig på vägen till drömköket, från inspiration till installation.

1. Inspiration & kontakt

Våra kök- och badrumsutställningar är alla inredda för att väcka lusten att förnya sitt kök eller badrum. Och glöm inte att tidningar, bloggar, vänner och sociala medier är alla källor till bra inspiration.

Boka gärna ett kostnadsfritt möte med någon av experter så hjälper de dig med tips och inspiration.

När du valt produkter så blir nästa steg att vi kommer hem till dig för måttagning och för att tillsammans gå igenom arbetsmomenten.

 

2. Planering & hembesök

Det första steget är att planera och rita upp ditt nya kök/badrum. Det handlar inte bara om färg och form utan också om behov och yta.  Vår erfarenhet är unik och något som vi alltid vill dela med oss av. Vilka behov har du? Vilka krav ställer du på ditt nästa kök/badrum? Vad har du för budget för renoveringen? Desto fler frågor du har desto bättre blir resultatet. Tillsammans utvecklas en plan och en beställningslista.

Ibland behöver vi göra ett hembesök för att försäkra oss om att mått och ytor stämmer med verkligheten, allt för att slutresultatet ska bli perfekt. Hembesök är inte nödvändigt hos alla kunder utan genomförs när behov uppstår.

 
3. Dina behov & monterat

Genom att låta människor som kan kök/badrum bygga efter din beställning kan vi garantera att det blir exakt så som du vill ha det. Det gör oss även flexibla och kan hitta på lösningar som är unika för just dina behov.

 
4. Leverans & installation

De hantverkare vi samarbetar med är utbildade och certifierade inom sina områden. Det garanterar att arbetet bli professionellt utfört. Givetvis lämnar de också en städad arbetsplats efter sig. 

 
5. Nöjd kund

Vi är inte klara med vår leverans för än du som kund är hundra procent nöjd med ditt nya kök/badrum. För oss är det viktigt att allt det vi har levererat fungerar som det ska. Vi följer alltid upp våra levererade kök och badrum och hjälper kunden med det sista för att det ska bli helt perfekt.