Loading...

Din varukorg är tom.

{{item.Brand != '' && item.Brand + ' ' || ''}}{{item.Name}}
{{item.PriceItem.SpecialPriceDate}} Ord.pris
Art.nr {{item.Sku}} Lagervara Beställningsvara
Stäng
  • Öppettider
  • Lånesläp*
  • Fri byggrådgivning
  • Noga utvalda artiklar

Färgsättningshjälp

Färgsättningshjälp

Med vår tjänst färgsättning får du personlig hjälp och egentid av en färgsättare att inreda med färg, golv och tapet och skapa en fin helhet. Baserat på ditt hem och dina önskemål tar färgexperten fram ett inredningsförslag med kulörer, mönster och material. Vi kan hjälpa till att färgsätta och inreda alltifrån ett rum till ett helt hem. Vi bokar en tid för att ses antingen i butik, i ditt hem eller digitalt. Vi jobbar med olika prisnivåer beroende på hur stort projektet är.

Träffa din färgexpert

Under det första bokade mötet går du och din färgexpert igenom projektets förutsättningar. Du får dela med dig av dina tankar behov och önskemål. Vi ställer frågor om ditt hem, vilken typ av inredning du gillar och vilken typ av hemkänsla du vill skapa. Mötet ger färgexperten vägledning i att jobba vidare med det färdiga förslaget.

Färgsättning

Visualisering och presentation

Efter det första möte tar det ungefär en vecka för vår expert att återkomma med ett förslag på kulörer och produktprover dvs hur den visuella känslan kommer bli när allt är klart. Tillsammans går ni igenom hur du kan lyfta din hemkänsla till en helt ny nivå.

Färgsättning

Planering & råd

När det är dags att förverkliga projektet får du hjälp med all planering och inköp av vår expert. Om du också behöver hjälp med att genomföra projektet kan vi hjälpa dig att komma i kontakt med målare och hantverkare.

Vill du komma igång direkt? Besök och och boka tid antingen för hembesök eller för hjälp direkt i butiken.

Pernilla Ehrendahl

Pernilla Ehrendahl

Säljare

Tapetansvarig. Golv&färg

0492-177 50

Skicka ett mail