VI FÅR BYGGET ATT SNURRA
Loading...

Din varukorg är tom.

{{item.Brand != '' && item.Brand + ' ' || ''}}{{item.Name}}
{{item.PriceItem.SpecialPriceDate}} Ord.pris
Art.nr {{item.Sku}} Lagervara Beställningsvara
Stäng
  • Öppettider
Mätt - Monterat - Garanterat.

Så fungerar Elitfönster på plats

Det ska vara enkelt att byta fönster och dörrar. Därför presenterar Elitfönster helhetskonceptet Elitfönster På Plats. Få Elitfönsters och Diplomats populäraste fönster och dörrar levererade och monterade, utan att du behöver göra något mer än att beställa. Resten ordnar vi. Alltid kostnadsfri offert med ett fast pris på hela dörr- och fönsterbytet, utan köpkrav. Kampanj pågår.

Läs mer om vår Fönster- och dörrkampanj

1. Hur vill du beställa ditt fönsterbyte?

Oavsett hur du väljer att beställa ditt fönsterbyte är vi på Elitfönster På Plats med dig hela vägen. Vi tar ansvar för att det blir rätt mätt, monterat och garanterat. Beroende på dina preferenser och var du bor så har vi två olika alternativ för hur du kan göra din beställning:

  1. Vill du ha kostnadsfri rådgivning och hjälp med att mäta fönstren på plats i ditt hem? Ring oss för att ta hjälp av en av våra lokala fönsterrådgivare!
  2. Vill du se och känna på produkterna samtidigt som en expert assisterar i din beställning? Besök då oss på plats i något av våra varuhus. Här finns vi

2. Bygg din offert

Med Elitfönster På Plats vet du alltid vad hela dörr- eller fönsterbytet kostar, innan du beställer. Du får alltid ett fast pris på hela bytet.

Börja med att mäta de fönster och dörrar du vill byta. Har du valt Hembesök hjälper din lokala rådgivare dig; annars fixar du det själv. Det är enkelt, vi förklarar hur! Vår montör kontrollerar alltid efteråt att det blivit rätt. Utifrån måtten bygger vi din offert genom att välja dina nya produkter och anpassa dem för dina behov. Behöver du får du råd och stöd så finns vi där för dig.

Offerten är alltid kostandsfri, utan köpkrav och dolda avgifter.

3. Kontrollmätning

För att du ska känna dig trygg med att allt stämmer gör vi en kostnadsfri kontrollmätning. Då kommer montören hem till dig för att svara på frågor och kontrollera att allt blir rätt för just ditt hem. Vi har alltid måttansvaret.

Oavsett om du mätt själv eller någon av våra rådgivare gör vi alltid kontrollmätningen innan du beställer. Då kan vi uppdatera din offert med rätt mått innan du bestämmer dig och du vet alltid vad hela dörr- och fönsterbytet kommer kosta.

4. Produktion

När du bekräftat din order och vi kontrollerat att allt stämmer tillverkar vi dina fönster och dörrar. Våra egna fabriker i Småland bygger dina produkter på beställning, specifikt för dig.

5. Leverans och montering

Våra fönster och dörrar levereras direkt från fabrik hem till dig. Du får leveransdatumet i god tid i förväg. Allt du behöver göra är se till att det finns någonstans att lasta av och att ta emot leveransen. Resten fixar vi.

Våra certifierade montörer sköter hela monteringen och allt det praktiska runt omkring. De tar bort dina gamla fönster och dörrar, innan de bär in och monterar dina nya måttbeställda produkterna. Ingår gör också uppsättning av lister, smygar och foder, samt plåtarbeten. När allt är på plats gör vi en grovstädning.

6. Slutkontroll

När produkterna sitter på plats går vi tillsammans igenom allting och gör en slutkontroll. Därefter får du fakturan och din garantisedel. Där ingår bra garanti på hela projektet - fönster, dörrar, montaget och tillbehör.

 

Nedan har du möjligheter att göra en intresseanmälan samt kontaktuppgifter till Joakim. 

Jag önskar hjälp

Välj vad du behöver hjälp med

  • Dörrar
  • Fönster
  • Garageport
Joakim Svensson

Joakim Svensson

Säljare

Lagerchef bygglager

0492-177 07 076-39796 28

Skicka ett mail