VI FÅR BYGGET ATT SNURRA
Loading...

Din varukorg är tom.

{{item.Brand != '' && item.Brand + ' ' || ''}}{{item.Name}}
{{item.PriceItem.SpecialPriceDate}} Ord.pris
Art.nr {{item.Sku}} Lagervara Beställningsvara
Stäng
  • Öppettider
Välj den enkla vägen!

Monterat, från start till klart.

Med vår tjänst MONTERAT ser vi till att ditt byggprojekt blir ordentligt genomfört. Att det utförs av proffessionella och kompetenta hantverkare och att du får produkter av högsta kvalité från några av de marknadsledande varumärkena inom respektive område. Visst låter det bra?

1. VÄLJ PRODUKT

Oavsett om du vill byta fönster eller ytterdörr, lägga om taket eller garageport så hjälper vi dig gärna att välja modell. I vår utställning på bygghandeln får du både inspiration och information för att kunna fatta rätt beslut.
 

2. KOSTNADSFRITT HEMBESÖK

När du valt produkter så blir nästa steg att vi kommer hem till dig för måttagning och för att tillsammans gå igenom arbetsmomenten.

 
3. FAST PRIS INKL. ALLT

Efter hembesöket får du ett komplett pris på allt: produkter, arbete och förbrukningsmaterial. I priset tar vi hänsyn till ditt ROT-avdrag. Priset är fast och du kan vara säker på att inget tillkommer. När du accepterat offerten, kommer vi överens om en tidplan för jobbet.

 
4. MONTERINGEN

De hantverkare vi samarbetar med är utbildade och certifierade inom sina områden. Det garanterar att arbetet bli professionellt utfört. Givetvis lämnar de också en städad arbetsplats efter sig. 

 
5. GARANTI & DOKUMENTATION

När arbetet är klart och du godkänt det, kontrollerar och dokumenterar vi projektet för garantins skull. Du får alla handlingar. Vill du dela upp din betalning så kan vi ordna det med MM-kortet.