Stäng
    • Öppettider

Här kan vi varumärken!

Här kan vi varumärken!

Nu visar vi den nya inriktning vi tagit i vårt möbelvaruhus, med nytt koncept och nya varumärken. Vi är lite extra stolta över att nu även kunna visa upp Englesson och Dux produkter hos oss. Gemensamt för vårt nya koncept är att våra leverantörer står för hög kvalitet och design som ligger i framkant och ofta är tidlös. De produkter vi säljer håller över tiden, det gör att vi och våra kunder bidrar till en bättre miljö.

JUST NU PÅGÅR VÅR STORA MÖBELREA PÅ SVENSKA HEM/MATERIALMÄNNEN.

Välkommen in till våra varuhus för att se vårt stora urval av reamöbler alternativt besöker du www.svenskahem.se och blir inspirerad.

Hos oss möts du av personal med ett genuint intresse för design och kunskap om såväl klassiska uttryck som rådande trender. Det finns alltid någon att be om råd, oavsett om det gäller att skapa skön stämning i vardagsrummet, göra sovrummet till en vilsam plats eller köket mer inbjudande. Vår kompetens, kombinerad med din stil, skapar hemkänsla helt enkelt!

Gör du en beställning via Webshopen på Svenska Hem så kan du självklart hämta ut din nya möbel här hos oss på MaterialMännen.

______________________________________________________

Svenska Hem är stolta över våra varumärken och alla är noga utvalda. Gemensamt för alla våra starka samarbetspartners är hög kvalité, design som ligger i framkant och produkter som ska hålla över tid. Flera produkter är framtagna unikt för Svenska Hem, både från våra varumärken och i vårt egna namn. Allt med fokus mot er som är våra kunder.

MaterialMännen

0492-177 00

Skicka ett mail