Stäng
    • Öppettider

Golvläggare till Vimmerby

MaterialMännen söker en Golvläggare som ska arbeta i Vimmerby. Våra kunder är främst privatpersoner, men även företag och kommuner. Arbetsuppgifterna består av sedvanligt golvläggningsarbete, vilket innebär golvbeläggningar i olika material såsom plast, linoleum, parkett och olika våtrumsgolv.

Butikssäljarna på avdelningen Golv & Färg på MaterialMännen har första kontakten med kunden och planerar arbetet gällande tidsåtgång osv. I denna tjänst får du möjlighet till ett självständigt arbete med mycket kundkontakt!

Arbetstiderna är måndag till fredag kl 07-16. Tjänsten är en tillsvidareanställning som föregås av sex månaders provanställning. Tillträde enligt överkommelse.

PROFIL

Vi som söker i första hand dig som har yrkesbevis och åtminstone några års tidigare arbetserfarenhet av golvläggaryrket. Det är meriterande om du är GVK-certifierad. Körkort är ett krav. 

Vi söker också dig som är allmänt händig och har god kunskap inom golv, för att kunna göra förarbete åt våra golvläggare, framförallt vid arbetstoppar. Det är en deltids-timanställning.

Som person är du pålitlig, ansvarsfull och ordningssam, du är van vid självständigt arbete. Du har hög arbetsmoral och sätter stor vikt vid att leverera ett väl utfört arbete. Då tjänsten innebär möten med kunder är det även viktigt att du är serviceminded och bemöter kunderna på ett bra sätt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Löpande ansökningar

Kontaktperson: Patric Grip, Vimmerby

Skicka din ansökan till: patric.grip@materialmannen.se