Stäng
    • Öppettider

SÄLJARE TILL GOLV OCH FÄRG, OSKARSHAMN

MaterialMännen i Oskarshamn söker nu en säljare till vår golv- & färgavdelning. Vi erbjuder dig ett roligt och varierande arbete där du får träffa mycket människor, får stort utrymme till självständighet, egna initiativ och eget ansvar. Utifrån behov erbjuds du att delta i utbildningar, kurser och mässor inom ditt produktområde.

Vi samarbetar med kända och väletablerade leverantörer och har ett brett sortiment. Som säljare hjälper du våra kunder och bistår med din kunskap och rådgivning inom golv & färg. Du sköter också påfyllnad av varor och ser till att dina produkter exponeras på bästa sätt.

Våra öppettider är måndag till fredag kl 07-18, samt lördag 09-14 och söndag 11-15 varannan helg (kompenseras med ledig dag). Tjänsten är en tillsvidareanställning som föregås av sex månaders provanställning. Tillträde är omgående eller enligt överenskommelse.

PROFIL

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning i butik, allra helst ser vi att du har arbetat med försäljning i färghandel/bygghandel eller liknande, alternativt att du har praktisk yrkeserfarenhet inom måleri/golvområdet. Allmän god datorvana är ett krav, likaså att du kommunicerar väl på svenska både muntligt och skriftligt.

Som person är du mycket social och trivs med att jobba i en säljande roll. Det är viktigt att du är prestigelös, samarbetsvillig och gärna hjälper till där det behövs. För att passa i rollen bör du även vara noggrann, strukturerad och ansvarstagande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdatum: 2020-06-30

Ange sökt tjänst i mailets ämnesrad.  Ansök snarast, vi går igenom ansökningar löpande
Kontaktperson: Martin Joelsson
Skicka din ansökan till: martin.joelsson@materialmannen.se