Stäng
    • Öppettider

Administratör, Vimmerby

MaterialMännen söker nu en administratör till vårt huvudkontor i Vimmerby. Detta är en central roll i vår koncern, där man bistår alla våra anläggningar med sina tjänster. Vi erbjuder dig ett varierat jobb, där du arbetar tätt tillsammans med övriga kollegor.

Arbetsuppgifterna består till huvuddelen av att sköta vår artikelvård, löpande inköp och logistikfunktion. Allt arbete sker i vårt affärssystem och i vår logistikmodul. Systemet heter Trygg2000. I tjänsten ingår också att man enligt rullande schema har hand om företagets telefonväxel.

Tjänsten är i första hand heltid men deltid kan diskuteras. Arbetstiderna är 8-17, men kan variera lite med tanke på växelschemat. Tillträde är omgående eller enligt överenskommelse. Månadslön.

PROFIL

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av administration, det är meriterande om du tidigare har arbetat med inköp och artiklar eller logistik. Allmän god datorvana är ett krav, likaså att du kommunicerar väl på svenska både muntligt och skriftligt.

Du som söker är serviceinriktad, flexibel och har god förmåga att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Du kan lätt ta dig an nya uppgifter, men trivs även mycket bra med rutinarbete. Det är också viktigt att du är noggrann och strukturerad.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdatum: 2020-08-14

Ansök snarast! Vi går igenom ansökningar löpande
Skicka din ansökan till: lc@materialmannen.se

Ange sökt tjänst i mailets ämnesrad. 

OM OSS

MaterialMännen är ett komplett bygg- och möbelvaruhus. Vi finns i Vimmerby, Västervik, Valdemarsvik, Oskarshamn, Eksjö och Tranås. Vi är stolta över vårt breda sortiment, våra produkter av hög kvalitet och vår kunniga personal. Vårt varumärke är stabilt och välkänt inom vårt geografiska område. Vi är ca 70 årsanställda och omsätter ca 170 miljoner om året.

 

Våra medarbetare är viktiga, för endast genom att ha motiverade och engagerade medarbetare kan vi nå vår målsättning att vara ”bäst på hus och hem”.  Våra ledstjärnor, som genomsyrar hela vår verksamhet, är att vi ska vara säljande, kunniga, ansvarstagande, positiva och affärsmässiga.