VI FÅR BYGGET ATT SNURRA
Loading...

Din varukorg är tom.

{{item.Brand != '' && item.Brand + ' ' || ''}}{{item.Name}}
{{item.PriceItem.SpecialPriceDate}} Ord.pris
Art.nr {{item.Sku}} Lagervara Beställningsvara
Stäng
  • Öppettider
  • Lånesläp*
  • Fri byggrådgivning
  • Noga utvalda artiklar

Jobba hos oss

Jobba hos oss

Det finns många bra anledningar till varför det är intressant, roligt och utvecklande att arbeta hos oss. Det som ska nämnas först är våra härliga medarbetare – vi som jobbar på MaterialMännen tycker alla att det är roligt att träffa människor, vi gillar att sälja och inspirera kunder till rätt köp och vi är stolta över vårt breda sortiment.

Genom att erbjuda varierat arbete, yrkesmässiga utmaningar och utvecklingsmöjligheter vill vi få våra medarbetare att växa och trivas hos oss. Vi ger alla medarbetare möjlighet att visa vad de kan genom att ge utrymme för egna initiativ och eget ansvar. Årligen har vi medarbetarsamtal där individuella mål sätts upp och vi genomför även en medarbetarundersökning. Utifrån behov erbjuds du att delta i utbildningar, kurser och mässor inom ditt produktområde.
 
Våra medarbetare är vår viktigaste resurs, för endast genom att ha motiverade och engagerade medarbetare kan vi nå vår målsättning att vara ”bäst på hus och hem”. Vi har tillsammans med personalen tagit fram ledstjärnor, som beskriver hur vi är när vi är som allra ”bäst på hus och hem” och dessa genomsyrar hela vår verksamhet; i mötet med kunder, leverantörer, samarbetspartners och kollegor. Tillsammans bildar ledstjärnorna ordet SKAPA.