Du är här: Om oss » MaterialMännen AB » Lediga lokaler

Fastigheter

Verksamheten

Inom koncernen ingår fem fastighetsbolag med verksamhet i Västervik, Valdemarsvik, Oskarshamn, Eksjö samt Vimmerby. I fastigheterna bedriver vi vår egen affärsrörelse samt att vi även har externa hyresgäster som idkar olika typer av handel så som livsmedel, konfektion och tillverkning.

Det egna fastighetsbeståndet finns i dotterbolaget och är uppbyggda för MaterialMännens verksamhet med externa hyresgäster som passar som komplement till vår affärsprofil.

Bland de större hyresgästerna finns Dollar store, ICA Fastighets AB, Skokällaren, Djur & Natur och Mekonomen. Fastighetsbeståndet anpassas regelbundet till den verksamhet som bedrivs.

Vi tror att handel föder handel, därför ser vi det som viktigt att ständigt utveckla våra fastigheter så de blir intressanta för externa hyresgäster att bedriva handel i.

Eksjö

800 kvm finnes i attraktivt läge vid Abborraviksrondellen. Grannar är MaterialMännen (Woody - Svenska hem - Happy homes - Hemexperten) och Dollar store. Vi kan anpssa lokalen efter ert behov! 

Välkommen med Er förfrågan till Kråkebergs Fastighets AB

Håkan Carlsson 070-51 18 000
Jonas Carlsson 070-34 34 698

Västervik

500 kvm finnes i attraktivt läge vid infarten till Folkparksvägen. Grannar är MaterialMännen (Woody - Svenska hem - Happy homes - Hemexperten) Dollar store, Grillhouse & café Westervik, Skokällaren, IVT, Creav reklam och Västerviks markis & persienn.


Välkommen med Er förfrågan till Ingalund Fastighets AB

Håkan Carlsson 070-51 18 000
Jonas Carlsson 070-34 34 698