Du är här: Om oss » Jobba hos oss

Jobba hos oss

Det finns många bra anledningar till varför det är intressant, roligt och utvecklande att arbeta hos oss. Det som ska nämnas först är våra härliga medarbetare – vi som jobbar på MaterialMännen tycker alla att det är roligt att träffa människor, vi gillar att sälja och inspirera kunder till rätt köp och vi är stolta över vårt breda sortiment.

Genom att erbjuda varierat arbete, yrkesmässiga utmaningar och utvecklingsmöjligheter vill vi få våra medarbetare att växa och trivas hos oss. Vi ger alla medarbetare möjlighet att visa vad de kan genom att ge utrymme för egna initiativ och eget ansvar. Årligen har vi medarbetarsamtal där individuella mål sätts upp och vi genomför även en medarbetarundersökning. Utifrån behov erbjuds du att delta i utbildningar, kurser och mässor inom ditt produktområde.
Våra medarbetare är vår viktigaste resurs, för endast genom att ha motiverade och engagerade medarbetare kan vi nå vår målsättning att vara ”bäst på hus och hem”. Vi har tillsammans med personalen tagit fram ledstjärnor, som beskriver hur vi är när vi är som allra ”bäst på hus och hem” och dessa genomsyrar hela vår verksamhet; i mötet med kunder, leverantörer, samarbetspartners och kollegor. Tillsammans bildar ledstjärnorna ordet SKAPA.

Vad är positivt med ditt jobb? Våra medarbetare svarar så här:

  • Att man har möjlighet att utvecklas och man att får nya utmaningar. Kundkontakten tycker jag är kul!
  • Det är högt i tak och vi har kul tillsammans i gruppen.
  • Det är roligt med möten; med kollegor, leverantörer och kunder. Det är nya utmaningar hela tiden.
  • Att träffa mycket människor, att få göra kunderna nöjda och skapa goda kundrelationer.
  • Att man träffar många olika människor, det händer mycket nya saker från dag till dag, jag trivs med kunder och försäljning. Det är aldrig tråkigt att gå till jobbet!
  •