Du är här: Om oss » Jobba hos oss » Lediga tjänster » MaterialMännen » Jobba hos oss » Lediga tjänster » Möbelsäljare, Västervik

Möbelsäljare, Västervik

Nu söker vi en driven Möbelsäljare till vår butik i Västervik, är du den vi söker? Vi erbjuder dig ett spännande och varierande arbete där du får träffa mycket människor, får stort utrymme till självständighet, egna initiativ och eget ansvar. Utifrån behov erbjuds du att delta i utbildningar, kurser och mässor inom ditt produktområde. MaterialMännen ingår i fackhandelskedjan Svenska Hem och vi erbjuder våra kunder ett brett sortiment, alltid med hög kvalitet och från kända varumärken.

Som Möbelsäljare tar du hand om våra kunder i butiken, du vägleder dem i deras val genom att komma med inredningstips, inspiration och idéer. Du jobbar huvudsakligen på avdelningen möbler/inredning, men medarbetarna hjälper varandra och tar hand om kunder i hela butiken, därför är arbetet väldigt varierande. Du skickar och tar emot möbelleveranser, monterar möbler, ser till att det är ordning och reda samt att du tillsammans med övriga kollegor ansvarar för att vi har fina och inspirerande miljöer. I arbetet ingår också prismärkning och inventering.

 

Arbetstiderna är deltid enligt överenskommelse. Våra öppettider under måndag till fredag på möbler är kl 09-18, samt lördag 09-14 och söndag 11-14. Man jobbar varannan helg (ledig dag i veckan efter helgen). Tjänsten är en tillsvidareanställning som föregås av sex månaders provanställning. Tillträde är omgående eller enligt överenskommelse.

 

PROFIL

Vi söker dig som har erfarenhet av kundinriktat arbete och/eller försäljning, gärna med försäljning av möbler eller närliggande område. Du har minst gymnasiekompetens och god allmän datavana.

 

För att trivas i rollen bör du ha ett intresse för heminredning, vara säljdriven och ha en positiv inställning och ett glatt humör! Vi tror också att du är en noggrann person som gillar ordning och reda.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdatum: 2018-08-19

Ange sökt tjänst i mailets ämnesrad.  Ansök snarast, vi går igenom ansökningar löpande
Kontaktperson: Diala Eliasson, Platschef Västervik
Skicka din ansökan till: diala.eliasson@materialmannen.se

 

 

OM OSS

MaterialMännen är ett komplett bygg- och möbelvaruhus, vi finns i Vimmerby, Västervik, Valdemarsvik, Oskarshamn, Eksjö och Tranås. Vi är stolta över vårt breda sortiment, våra produkter av hög kvalitet och vår kunniga personal. Vårt varumärke är stabilt och välkänt inom vårt geografiska område. Vi är ca 70 årsanställda och omsätter ca 180 miljoner om året.

 

Våra medarbetare är viktiga, för endast genom att ha motiverade och engagerade medarbetare kan vi nå vår målsättning att vara ”bäst på hus och hem”.  Våra ledstjärnor, som genomsyrar hela vår verksamhet, är att vi ska vara säljande, kunniga, ansvarstagande, positiva och affärsmässiga.