Du är här: Kampanjer » Utemöbler

Ett härligt uteliv!

Vi har dina utemöbler för en skön sommar. Loungegrupper, matgrupper och framförallt mycket för dig som söker relaxmöbler. Välkommen in och välj ut just din sommarmöbel för ett härligt uteliv.

 • Esino

  Esino är ett nätt caféset i metall med två fällbara stolar och bord, perfekt för den lilla balkongen eller uteplatsen. Enkelt att plocka fram och fälla ut när vårens första solstrålar dyker upp! Esino finns i tre olika färger, blå, grön och vit.

  Pris: 895:-
 • Prag

  Hammock, Högt/lågt,välvd, förz. epoxylackera, Tak, 210 x 125 x 176 och dynor tillkommer.

  Pris: 2.995:-
 • Hillmon

  Hillmond matbord från Brafab är bland de största förlängningsbord vi har. Bordet som i sin största storlek är hela 310 cm långt har är perfekt för fest när många ska få plats runt bordet. Hillmond är tillverkat i pulverlackad aluminium och bordsskivan består av trämönstrade aluminiumplankor. Här visas det något mindre bordet i serien med plats för 8-10 personer.

  Mått: Totallängd, totaldjup, totalhöjd
  Bord: Tl 160-220 cm, Td 100 cm, Th 76,5 cm

  Pris: 8.495:-
 • Leone matgrupp

  Leone - modern serie av underhållsfria material. Stomme av lackerad aluminium i vitt eller grått. Matbord även i svart. Loungeserien levereras komplett med dynor i beige eller antracit. Bygg soffan i en storlek som passar dig och välj bland 2 olika bord. Matgruppen går att variera i storlek och form tack vare 3 olika bord. Glöm inte att komplettera med vilsäng, strandstol eller praktiska Leone-tillbehör för att behålla samma stil på hela uteplatsen.

  Pris: 7.995:-
 • Ninja matgrupp

  Ninja matgrupp grå 110 från Brafab är en fin och praktisk matgrupp med platt flätad konstrotting och praktiska mått.

  Ninja matbord i grå konstrotting med en stomme i aluminium. Bordet har en 5 mm tjock glasskiva upptill som är enkel att hålla ren. Inklusive två stycken Ninja karmstol i grått och en 2- sits soffa inklusive dynor till både stolar och soffa.

  Pris: 5.495:-
 • palo

  Palo är en undebart behaglig hänggunga i aluminium med tjocka vadderade dynor och nackudde – perfekt för lata sommardagar. Svart.  Palo leveraras inklusive ställningen i stål.

  Mått:

  Bredd 91 cm, Djup 66 cm, Höjd 131 cm 

  Pris: 3.595:-
 • Ribbon

  Ribbon är en klassisk solstol i svartlaserad massiv furu. Stolen är en så kallad EcoChair vilket betyder att den helt igenom är ekologisk. Den är reglerbar i två lägen. Köp gärna till nackkudden eller fotpall för extra komfort. Tillverkad av Brafab.

  Pris: 2.295:-
 • Rosita öronlappsfåtöljer

  Klassika öronlappsfåtöljer med fotpall samt sidobord. Gjord av aluminuim och konstrotting.

  Set om 2st fåtöljer + 2 fotpallar + 1 sidobord, inkl. dynor

  Pris: 7.995:-
 • Soho

  Soho Byggbar soffa i grå konstrotting med dyna från Brafab. Soho-serien är nätt i måtten och får plats även på mindre ytor.

  Pris: 9.995:-
 • Turin

  Turin soffa är en prisvärd möbel i teak som går att kombinera med andra delar i serien. Samtliga Turinmöbler är smidiga och fällbara. De är lättplacerade och passar bra till lite mindre utrymmen, t.ex. på balkonger.

  Mått: Totalbredd, Totaldjup, Totalhöjd
  Soffa: Tb 110 cm, Td 62 cm, Th 86 cm

  Pris: 1.795:-