Du är här: Kampanjer » Kampanjprodukter

Kampanjsida!

Nu pågår sommarens stora möbelrea med härliga produkter för alla hem.


Våra butiker är nu fylld med reafynd så som soffor, fåtöljer, matgrupper, sängar och mycket mer. Köp möblerna idag - betala om 4 månader, helt ränte- och kostnadsfritt!

 • Mood brickbord

  Trendiga Mood brickbord är ett snyggt och stilrent bord med löstagbar bricka med handtag. Lätt att bära i väg då brickan behöver fyllas på med nytt kaffe och goda kakor. Perfekt som soffbord eller litet avlastningsbord. Enkelt att montera. Lägg märke till de snygga skruvarna i mässingsfärgad metall. Övriga delar i Mood serien levereras monterade, bara att ställa på plats och början använda.

  Mood har blivit en av våra mest populära serier och finns i vit- eller svartlackad metall

  Pris: 849:- Ordinare pris: 1.295:-
 • Mood blomlåda

  I Mood blomlåda i svart metall kommer dina växter att trivas kanon! Blomlådan kan du ha såväl inomhus som i ditt inglasade uterum och i skyddat läge på uteplatsen. Hyllan under lådan använder du med fördel till att fövara fina saker eller tidningar på. Blomlådan, liksom alla övriga delar i Mood serien, levereras monterad, bara att ställa på plats och börja använda.

  Mood har blivit en av våra mest populära serier och finns i vit- eller svartlackad metall.

  Pris: 1.295:- Ordinare pris: 1.995:-
 • Delta Adventure från Brunstad

  Fåtölj i oljad ek och fårskinn inkl pall.

  Delta Adventure är en bekväm fåtölj med ett rent formspråk. Fåtöljen har designats för att fungera som en viloplats för hela kroppen – in i minsta detalj. Fåtöljen har aktivt nackstöd och steglös justering av ryggstödet samt tillhörande fotpall.Delta Adventures form och material är naturliga och enkla, precis som den rena nordiska stilen Ryggstödets steglösa glidfunktion följer kroppens konturer och är i allra högsta grad ergonomisk. Här kan du sitta länge, länge, länge. Delta Adventure i ny större storlek. Passar utmärkt till lite längre personer.

  Pris: 16.990:- Ordinare pris: 22.730:-
 • Dream Royal kontinental

  All inclusive, inkl ben, bäddmadrass Royal soft 45, gavel, 2 x täcke cotton, 2 x kudde cotton.

   

  Dream Royal är en av marknadens bästa sängar. Dessa sängar går att få i olika storlekar, tyger, färger och komforter samt en mängd härliga tillbehör. Vi har gjort ett urval i vår e-butik, önskar du något annat är du mer än välkommen in till våra butiker med mycket kunniga sängspecialister. 

   

  Detta är ett prisexempel

   

   

  Pris: 19.990:- Ordinare pris: Från 28.365:-
 • Ella loftsäng

  Våningssäng i vitlack med struktur 

  Ella är en våningssäng som är perfekt för gästrummet eller sommarstugan. En våningssäng sparar även mycket plats för barn som delar rum! Stegen kan monteras till höger eller vänster. Ribbotten ingår i priset!
  Bäddmått 2st 90x200 cm. Skummadrasser med tvättbart överdrag köpes separat: Madrass 90x200 cm.
  Praktisk förvaringslåda med hjul köpes separat. 

  Pris exkl. kuddar, pläd, täcken och madrasser. 

  Pris: 2.995:- Ordinare pris: 3.995:-
 • Drop soffbord

  Soffbord i vitlack 

   

  Drop soffbord har en spännande form - lite ovalt och runt på samma gång. Passar till alla typer av soffor men kanske allra bäst till u-soffor eller soffor med divan. 
  Den dekorativa benställningen i metall ger bordet ett nätt uttryck. Det är även försett med golvskydd i plast!

  Pris: 2.495:- Ordinare pris: 2.995:-
 • Heaven soffa

  En stor, härlig 3-sitssoffa med fantastisk komfort. Benen kan placeras längre in för att ge soffan ett annat uttryck då den upplevs som "svävande". Soffan finns med hel eller delad rygg. Detta gör ingen skillnad på komfort utan den delade ryggen underlättar hantering inför hemleverans då måtten är stora. Denna soffa har hel rygg. Välj det andra alternaivet nedan.

  Pris inkl. 2st decokuddar. Exkl. mönstrad kudde och pläd.

  Pris: 9.990:- Ordinare pris: 12.990:-
 • Maja loftsäng

  Vitlackad med struktur 

  Vi välkomnar loftsängen Maja till vårt sortiment för våningssängar. En loftsäng är perfekt för den lite äldre ungdomen, för studenten eller det första boendet där det råder compact living. Stegen kan monteras till höger eller vänster.
  Det praktiskt utrymmet under sängen kan nyttjas till skrivyta eller till att sätta en soffa. Skrivbordet köpsseparat (990:- Ord 1.490:-)

  Bäddmått 120x200 cm. Skummadrass med tvättbart överdrag köpes separat: Madrass 120x200 cm. 

  Pris exkl. kuddar, täcke och madrass. 

  Pris: 3.750:- Ordinare pris: 4.650:-
 • Singel

  Ram - inkl bäddmadrass exkl ben 

  Ramsäng 90x200 cm, med 5-zonad pocket i tyg Carabella med en komfort som en fastare medium. Pris inkl. bäddmadrass med tvättbart överdrag. Pris exkl. ben, pläd och kuddar.

  En prisvärd enkelsäng perfekt för sommarstugan, barn- eller gästrummet.

  Pris: 2.990:- Ordinare pris: 3.980:-
 • Mood piedestal

  Tack vare sin tidlösa design och stilrena uttryck kommer Mood piedestal i vitt att ge ditt hem en elegant och trendig look samtidgt som dina växter kommer att trivas kanon! Piedestalen kan du ha såväl inomhus som i ditt inglasade uterum samt i skyddat läge på uteplatsen. Ett plus för hyllan som erbjuder lite extra förvaring. Piedestalen, liksom alla övriga delar i Mood serien, levereras monterad, bara att ställa på plats och början använda.

  Mood har blivit en av våra mest populära serier och finns i vit- eller svartlackad metall.

  Pris: 849:- Ordinare pris: 1.295:-
 • Mood tevagn

  Tack vare sin tidlösa design och stilrena uttryck kommer Mood tevagn att ge ditt hem en elegant och trendig look.  Snygg att ha som ett extra sidobord i vardagsrummet/köket eller att servera med hemma eller varför inte på kontoret, lika uppskattad oavsett.  I priset ingår två brickor i slitålig laminat. Vill du köpa till extra brickor i elegant ekfanér eller i trendigt mässingslaminat?  Tevagnen, liksom alla övriga delar i Mood serien, levereras monterad, bara att ställa på plats och början använda.

  Mood har blivit en av våra mest populära serier och finns i vit- eller svartlackad metall

  Pris: 1.995:- Ordinare pris: 2.995:-
 • Weekend soffa från Hjort knudsen

  Soffa med öppet avslut i tyg Delight 

  Här har ni soffan som skapar samma sköna känsla som sitt namn! Gott om både sittplatser och ytor att sträcka ut sig på. Och som du säkert redan känner till är knappar i sits- och ryggkuddar riktigt trendigt!

  Besöker du någon av våra butiker finns det även möjlighet att köpa till nackstöd.

  Pris exkl. prydnadskuddar och nackkuddar

  Pris: 9.995:- Ordinare pris: 13.990:-
 • Vox soffa

  3-sits med öppet avslut i tyg Lounge, mörkgrått 

  Här är soffan för hela familjen, kompisgänget eller bara till dig själv! En härligt stor tresits med öppet avslut som kan beställas till höger eller vänster. Vox har ett skönt slitstarkt bomullstyg i mörkgrått. Ryggplymåerna är vändbara för jämnare användning. Sittdjup utan svankkudde är på sköna 68 cm och med svankkudde på 58 cm. Sitthöjden är 48 cm. 

  Priset inkluderar 5 st svankkuddar i samma tyg!

  Pris: 14.990:- Ordinare pris: 17.990:-