Du är här: Om oss » Jobba hos oss » Lediga tjänster » MaterialMännen » Jobba hos oss » Lediga tjänster » Driven Platschef med goda Sälj- och ledaregenskaper

Driven Platschef med goda Sälj- och ledaregenskaper

Vi söker dig med goda sälj- och ledaregenskaper, som vill jobba i en spännande roll som säljande Platschef i vår butik i Vimmerby. Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt och varierande arbete.

Du ansvarar för att driva verksamheten framåt så att butikens uppsatta budgetmål nås. Dels jobbar du med försäljning i butiken, du möter kunderna och gör egna affärer och dels jobbar du dagligen med att leda, motivera och utveckla övriga säljare i butiken. Det är en viktig del att driva säljet, kampanjer och följa upp säljmål etc. I de få administrativa delarna får du stöttning av vårt huvudkontor, som ligger i Vimmerby. Du rapporterar direkt till VD och ingår i företagets ledningsgrupp.

 

Tjänsten är heltid och är en tillsvidareanställning som föregås av sex månaders provanställning. Tillträde är omgående eller enligt överenskommelse.

 

PROFIL

Vi söker dig som har goda ledaregenskaper, vi ser helst att du har erfarenhet av att leda andra. Du har jobbat med någon typ av försäljning tidigare, det är viktigt att du har ett affärstänk och ett starkt säljdriv. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från byggbranschen. Vidare tror vi att du som söker:

 

·         Är prestigelös som person och bidrar med positiv och god stämning på jobbet.

·         Är duktig på att engagera och entusiasmera dina medarbetare, men också kan sätta ner foten när det behövs.

·         Är lösningsorienterad och initiativrik.

·         Har en stark drivkraft och förmåga att leverera resultat.

·         Har förmågan att hantera flera processer samtidigt.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdatum: 2018-12-23.

Ange vilken tjänst du söker i mailets ämnesrad.  Ansök snarast, vi går igenom ansökningar löpande
Kontaktperson: Linda Carlsson, VD
Skicka din ansökan till: lc@materialmannen.se

 

 

OM OSS

MaterialMännen är ett komplett bygg- och möbelvaruhus. Vi finns i Vimmerby, Västervik, Valdemarsvik, Oskarshamn, Eksjö och Tranås. Vi är stolta över vårt breda sortiment, våra produkter av hög kvalitet och vår kunniga personal. Vårt varumärke är stabilt och välkänt inom vårt geografiska område. Vi är ca 70 årsanställda och omsätter ungefär 170 miljoner om året.

 

Våra medarbetare är viktiga, för endast genom att ha motiverade och engagerade medarbetare kan vi nå vår målsättning att vara ”bäst på hus och hem”.  Våra ledstjärnor, som genomsyrar hela vår verksamhet, är att vi ska vara säljande, kunniga, ansvarstagande, positiva och affärsmässiga.