Du är här: Om oss » Jobba hos oss » Lediga tjänster » MaterialMännen » Jobba hos oss » Lediga tjänster » BYGGLAGERSÄLJARE, VÄSTERVIK

BYGGLAGERSÄLJARE, VÄSTERVIK

Till vår anläggning i Västervik söker vi nu en kundfokuserad och ordningsam Bygglagersäljare, är du den vi söker? Vi erbjuder dig ett spännande och varierande arbete där du får träffa mycket människor, får stort utrymme till självständighet, egna initiativ och eget ansvar.

Som Bygglagersäljare har du huvudansvaret för vårt Bygglager; du servar våra kunder på lagret, företagskunder såväl som konsumenter. Det är av yttersta vikt att kunden känner sig välkommen och proffsigt bemött. Du har hand om lagrets logistik, såsom att ta emot varuleveranser, plocka upp varor och material, se till att det är ordning och reda i lagerbyggnaden osv. På MaterialMännen ingår du i ett medarbetarteam där din insats är avgörande och där alla förväntas hjälpa varandra.

 

Arbetstiderna är måndag till fredag 07-16 alternativt 09-18, samt lördag 9-14 och söndag 11-15 varannan helg (kompenseras med ledig dag samt OB). Tjänsten är en provanställning som kan leda till en  tillsvidareanställning. Tillträde är snarast, enligt överkommelse.

 

PROFIL

Du som söker bör ha tidigare arbetslivserfarenhet, företrädesvis av arbete inom kundservice och/eller försäljning. Tidigare erfarenhet av lagerarbete är meriterande. Det är bra om du har god kännedom om byggmaterial. Du har minst gymnasiekompetens och har god allmän datavana. Körkort är ett måste och det är ett plus om du också har truckkort.

 

Som person är du mycket social och trivs i mötet med människor. Du drivs av att sälja och få nöjda kunder. Du tycker om att jobba självständigt samtidigt som du är en lagspelare. För att passa i rollen bör du även vara noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Du gillar ordning och reda och är inte rädd för att hugga i där det behövs.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdatum: 2017-10-22

Ange vilken tjänst du söker i mailets ämnesrad. 

Kontaktperson: Diala Eliasson, Platschef Västervik

Skicka din ansökan till: diala.eliasson@materialmannen.se

 

 

OM OSS

MaterialMännen är ett komplett bygg- och möbelvaruhus, vi finns i Vimmerby, Västervik, Valdemarsvik, Oskarshamn, Eksjö och Tranås. Vi är stolta över vårt breda sortiment, våra produkter av hög kvalitet och vår kunniga personal. Vårt varumärke är stabilt och välkänt inom vårt geografiska område. Vi är ca 76 årsanställda och omsätter ungefär 182 miljoner om året.

 

Våra medarbetare är viktiga, för endast genom att ha motiverade och engagerade medarbetare kan vi nå vår målsättning att vara ”bäst på hus och hem”.  Våra ledstjärnor, som genomsyrar hela vår verksamhet, är att vi ska vara säljande, kunniga, ansvarstagande, positiva och affärsmässiga.